Referater

Læs referaterne fra Åpark kollegiets møder.

 

Leje af kollegiets fællesrum

  • Rummet kan lejes af kollegiets beboere på følgende dage:

    • Lørdag fra kl. 10.30 til søndag kl. 10.
    • Søndag fra kl. 11-22.

  • Det kan MAX. bookes 3 måneder i forvejen (Dvs. hvis du vil leje det den 2. maj, kan du tidligst booke den 2. februar). Forespørgsler sendt for tidligt betragtes som ugyldige. Det er kun kollegiets udvalg, der har mulighed for at booke længere forud.
  • Rummet kan ikke lejes juleaften, nytårsaften samt i perioden 15. maj til 15. august grundet eksamensperiode og sommerferie.
  • Det koster ikke noget at leje rummet, men man skal lægge et depositum på 1500 kr. til at dække eventuelle skader og mangler.

Rummet lejes gennem: aaparkenbooking.dk - her finder du også de gældende regler for leje af rummet

Forslag til afdelingsmødet d. 22. april

Fra Kollegiekontoret

TEST AF BRAND-MELDERNE

En gang om året - typisk i oktober - skal brandanlægget på kollegiet testes.

Der bliver testet i alle fællesarealerne (vaskerum, fællesrummet, gangene, trappeopgang m.v.) Alarmen kan blive testet i løbet af hele dagen, og op til flere gange om dagen.

Derudover skal brandalarmen testes i udvalgte lejemål i en af bygningerne, hvilket betyder, at brandmyndighederne skal have adgang til de pågældende lejemål. 

Såfremt dit lejemåls brandalarm skal testes, og brandmyndighederne skal have adgang til dit lejemål, vil du blive varslet i god tid forinden. Varslingen vil typisk blive sendt ud pr. mail minimum 6 uger før.

 

 

Kontakt bestyrelsen

Hvis du har spørgsmål til kollegiets bestyrelse, kan du kontakte dem på:

aaparkensbestyrelse@gmail.com

Skriv dig op til en bolig

Du kan - hvis du er under uddannelse - skrive dig på venteliste til en bolig på Åpark Kollegiet via UngdomsboligAarhus.dk