Velkommen til Åpark Kollegiet

Kollegiekontoret påbegyndte i efteråret 2010 byggeriet af et nyt stort kollegium med 251 lejligheder. Den første del af byggeriet blev klar til indflytning den 16/1-2012. Anden og sidste etape blev klar til indflyting i juli 2012.

Kollegiet rummer
201 stk. 1-værelses lejligheder
50 stk. 2-værelses lejligheder.

Lejlighederne er umøblerede, men der er et hvidt garderobeskab på hjul i hver lejlighed. Der er eget køkken og bad i hver lejlighed. Køkkenerne har indbygningsovn, keramiske kogeplader. Køleskab (122 ltr.) og fryser (18 ltr.)
Kollegiet er forsynet med elevatorer.

Fællesrummet

På kollegiet findes et fællesrum, placeret mellem bygning 3 og 5. Dette lokale er tilgængeligt for alle beboere på kollegiet.
I lokalet findes køkken med det mest almindelige udstyr, køleskab, ovn, tv og sofa. Der er desuden toilet i forbindelse med lokalet.
Lokalet er til socialt samvær og fester med dine medkollegianere. Det er muligt at leje lokalet til private fester og arrangementer. Lokalet kan bookes via kalenderen nederst på forsiden.

Tidspunkterne for leje af lokalet kan findes i følgende
Reglement
Betingelser

Fælles faciliteter

  • Fælles terrasse på hver etage

  • Gratis motionsrum

  • Betalingsvaskeri (automatisk sæbedosering)

  • Overdækket og aflåst cykelparkeringsrum

  • Fællesrum

  • Aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold og dart

  • Pulterrum til hver lejlighed i kælderen (2m2 - højde: 2,6 m)

 

Øvrige
Rengøringsrum
I øvrigt findes der på hver etage et rengøringsrum. I rummet findes en rengøringsvogn, en gulvspand og moppe, støvsuger og diverse andre rengøringsgentande.

Slagboremaskine
Vi har en fælles slagboremaskine på kollegiet, som kan lånes af alle beboere.
Den kan lånes ved at skrive til varmemesteren på: smo@kollegiekontoret.dk

Sikringsbeslag på vinduer
Vejledning

Kollegiet på Facebook

Vi har på kollegiet to facebook-grupper, hhv. en gruppe til informationer vedr. arrangementer mm. fra bestyrelsen og udvalg samt en gruppe, hvor beboerne kan komme i kontakt med hinanden. Hvis du er bebober på kollegiet, er du meget velkommen til at blive medlem af disse grupper.

Plantegninger

Målene i plantegningerne er i millimeter (mm).

1-værelses lejlighed (Type 10)
2-værelses lejlighed (Type 40)
2-værelses lejlighed (Type 41)

Boligerne kan søges på www.UngdomsboligAarhus.dk

Energimærke

Når en bolig udlejes (eller sælges) skal den iht. lovgivningen have en gyldig energimærkning. En energimærkning er en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand. 

Energimærkning procedure
1. En vurdering, der viser, hvor store energiudgifter, der er for boligerne - for eksempel til olie, gas, fjernvarme, el og vand.

2. Et besparelsesforslag, der viser, hvilke forbedringer det kan svare sig at gennemføre ved boligen, og hvor meget man herved kan reducere udgifterne.

Gyldighed
Energimærkninger gælder som udgangspunkt i 10 år. 

 

Energimærker for Åpark Kollegiet