Fællesrummet

Vi har et dejligt fællesrum med bordtennisbord, bordfodbold, pool, bar og div. spil, lydanlæg og fladskærms-tv, derudover er der mulighed for at låne et lokale som dine gæster kan sove i og et køkken med det hele. NB. Gæsteværelset har 2 faste senge!

Ønsker du at booke køkkenet, fællesrummet og/eller gæsteværelset kontakt da den fællesrumsansvarlige. Husk at informere om: hvad du gerne vil låne og i hvilket tidsrum du gerne vil låne det samt hvilket værelse du bor på!

Den fællesrumsansvarlige vil da sørge for at de rette nøgler bliver udleveret, samt kontrollere rengøringen efterfølgende.

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar, at få udleveret nøglerne, kontakt derfor den fællesrumansvarlige mindst 14 dage før. (Udlån af fællesrummet kan forekomme selvom der er mindre end 14 dage til dit arrangement, MEN dette kan ikke garanteres!)

Husk også at levere nøglerne tilbage til den fællesrumansvarlige, senest dagen efter dit lån!

NB. Der udarbejdes i øjeblikket en ny procedure for udlån af fællesrummet! Bestyrelsen gør i øvrigt opmærksom på, at ordensreglementet til enhver tid skal overholdes!

For booking:

Skriv til den fællesrumansvarlige over Facebook.

- Husk at skrive; dato, navn og værelsesnummer.

Eller kontakt:

Bestyrelsen med et opslag på vores Facebook-gruppe, hvis det er med kort varsel.

Bemærk(!)
Lilla = Gæsteværelse
Orange = Fællesrum