Nyheder

Efter ny lovgivning om tv, er det muligt at fravælge basispakken fra kollegiets tv-udbyder, Bolignet Aarhus. Læs mere i følgende dokument.

Fravalg af tv fra BolignetAarhus – 2018

Hjertelig velkommen til Grundtvigs Hus Kollegiets hjemmeside! Her vil du kunne finde oplysninger om at bo på Grundtvigs Hus Kollegiet, beboermappen og egentlig bare alle mulige praktiske oplysninger samt billeder af faciliteterne.

Vi bryster os med at være det mest sociale kollegium i hele Aarhus, og det er vi stolte over. Derfor er vi et kollegium med masser af liv og glade dage, og vi har rigtig mange udvalg der er med til at sikre, at vi skaber en god stemning og forhåbentlig også sørger for, at lige netop DU føler dig godt tilpas - hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller du har boet for dig selv i et stykke tid. 

Ny affaldssortering

Boligportal, airbnb mv.

Enkelte beboere har forsøgt at udleje eller fremleje deres boliger på boligportal.dk, via airbnb eller andre udlejningshjemmesider. 

Vi vil derfor informere om, at dette er ulovligt. 

Hvis du vil fremleje din bolig ud i en kortere eller længere periode, skal fremlejetageren også være under uddannelse, fremlejeforholdet skal godkendes af Kollegiekontoret og i øvrigt opfylde betingelserne for fremleje er opfyldt. Se fremlejeblanketten

Ulovlig fremleje fører til opsigelse eller ophævelse af lejemålet. 

Referater, regnskaber og budgetter

Læs referaterne fra Grundvigs Husk Kollegiets afdelings- og bestyrelsesmøder. Se regnskaber og budgetter.