Velkommen til Kirsebærhaven

Kirsebærhaven, som er fra 1989, ligger i Lystrup 10 km. fra Aarhus C med gode tog- og busforbindelser ind til byen.

Beliggenhed
Kirsebærhaven ligger i Lystrup, ca. 10 km. fra det centrale Århus. Lystrup er et lokalsamfund med et rigt foreningsliv. Byen er velforsynet med diverse sportsanlæg, herunder bl.a. idrætshaller, svømmehal, tennisbaner m.m.
Kirsebærhaven ligger i naturskønne omgivelser, der indbyder til gå- og løbeture i skoven og ved søen. Samtidig er der gode transportmuligheder til Århus C. Bussen holder lige ved kollegiet.
Indkøbsmuligheder findes ca. 700 meter fra Kirsebærhaven.
Se på kort


Plantegninger
Kollegiet består af 56 1-værelses lejligheder og 12 2-værelses lejligheder

Plantegning 1-værelses lejlighed

Plantegning 2-værelses lejlighed

(Målene er i millimeter)

 

 

 

Kollegiet på Facebook

Vi har på kollegiet en Facebook-gruppe.
Hvis du er beboer på kollegiet, er du meget velkommen til at blive medlem af denne gruppe. Gruppen bruges bl.a. til at invitere til fællesarrangementer og til at uploade billeder fra fællesfester holdt på kollegiet.

Energimærke

Når en bolig udlejes (eller sælges) skal den iht. lovgivningen have en gyldig energimærkning. En energimærkning er en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand. 

Energimærkning procedure
1. En vurdering, der viser, hvor store energiudgifter, der er for boligerne - for eksempel til olie, gas, fjernvarme, el og vand.

2. Et besparelsesforslag, der viser, hvilke forbedringer det kan svare sig at gennemføre ved boligen, og hvor meget man herved kan reducere udgifterne.

Gyldighed
Energimærkninger gælder som udgangspunkt i 10 år. 


Energimærke for Kirsebærhaven