P-kontrol på Kløvergården

Parkeringskompagniet leverer Kløvergårdens parkeringsløsning. Læs hvordan du bliver oprettet som bruger m.v. 

Parkering på Kløvergården

Til beboerne

Grundet udlejningssituationen på kollegiet, vil det fremadrettet være muligt at leje en 2 rums bolig, selvom man ikke er studerende.

Det betyder også, at er man færdig med sin uddannelse og gerne vil blive boende på kollegiet, så kan man søge over i en 2 rums bolig. Bor man allerede i en 2 rums bolig, kan man få lov at blive boende, når man er færdig med sin uddannelse.

Man skal være ung mellem 17-35 år for at leje disse boliger.

Ønsker du at leje en 2 rums bolig på Kløvergården, bedes du kontakte udlejningen på Kollegiekontoret. Du kan ringe til os på 86 13 21 66 eller skrive til pnc@kollegiekontoret.dk

 

Med venlig hilsen

Kollegiekontoret

Notat til budgettet 20/21

Fra Kollegiekontoret

Udsættelse af beboermøde

Budgettet på jeres kollegium indeholder en stigning på mere en 2 %. Ifølge ny bekendtgørelse (om fravigelse af regler på boligområdet pga coronavirus) skal budgettet godkendes af beboerne.

Kollegiekontoret har derfor anbefalet afdelingsbestyrelsen at afholde et samlet budget- og regnskabsmøde i efteråret, når regnskaberne alligevel skal godkendes.

Guide til budget og regnskab

TIL ALLE BEBOERE

Pga. risikoen for corona-smitte er de sædvanlige møder aflyst, hvor afdelingsbestyrelserne ellers bliver klædt på til at fremlægge budgettet for beboerne.

Derfor har vi lavet denne lille guide til alle beboere:

Sådan læser du budget og regnskab

Referater

Læs referaterne fra Kløvergårdens møder og se regnskaber og budgetter.