Lejlighederne

På kollegiet findes der 33 lejligheder.
11 et-værelses og 22 to-værelses lejligheder.
Mange at to-værelses lejlighederne er indrettet som dubletter. En dublet er anvendelig som delelejlighed, da den har central entré. Disse lejlighedstyper kan derfor søges af både par og enkeltpersoner.

Plantegninger - lejligheder

Nedenfor er plantegninger over alle de lejlighedstyper på Mindegade Kollegiet. Målene i plantegningerne er opgjort i millimeter. Typenumrene kan du bruge, hvis du søger bolig på Mindegade Kollegiet via ungdomsboligaarhus.dk

Etværelses lejlighed på 27m2 (type 10)

Etværelses lejlighed på 28 m2 (type 11)

Toværelses lejlighed på 43 m2 (delevenlig) (type 30)

Toværelses lejlighed på 48 m2 (delevenlig) (type 31)

Toværelses lejlighed på 48 m2 (delevenlig) (type 32)

Toværelses lejlighed på 48 m2 (delevenlig) (type 33)

Toværelses lejlighed på 48m2 (type 40)

Toværelses lejlighed på 48m2 (type 41)

Toværelses lejlighed på 48m2 (type 42)

Toværelses lejlighed på 51m2 (type 43)

Når du søger en bolig på Mindegade Kollegiet via ungdomsboligaarhus.dk, kan du søge en specifik lejlighedstype.

Praktiske oplysninger

Nedenstående praktiske oplysninger er skrevet af afdelingsbestyrelsen. Kollegiekontoret har også udarbejdet praktiske oplysninger til kollegiets beboere. Disse finder du i menupunktet "Beboermappen". 
Der kan forekommer overlapninger i de to sæt praktiske oplysninger.

Barnevogne og klapvogne: Brandmyndighederne har påbudt os ikke at placere barnevogne og klapvogne i opgangene. De kan placeres i cykelkælderen. Hvis påbudet ikke overholdes vil de blive fjernet!

Vask og vaskekort: Til vaskeriet i kælderen ved fællesrummet skal der anvendes betalingskort. Betalingskortet udleveres ved indflytning, men skulle det forsvinde, kan et nyt rekvireres hos varmemesteren for et mindre beløb. En vask koster 8 kr. og en tørretumling 5 kr., og betaling trækkes over huslejen. Husk at pakke bøjle-BH’er og lignende ind i poser, så de ikke sætter sig fast i vaskemaskinen. Vis hensyn og lad være med at tage andres vasketøj ned FØR det er helt tørt. Ligeledes opfordres man til at fjerne sit vasketøj så snart det er tørt.

Fællesrummet: I fællesrummet findes køkken, TV/video, stereoanlæg, bordtennis, bordfodbold, strygebræt samt en mikrobølgeovn. Disse ting står til fri afbenyttelse for alle lejere på kollegiet. Det er muligt at leje rummet til private arrangementer (fester o.lign.), hvilket koster 50 kr. Fællesrummet kan ikke lejes til fester i perioderne 15. december- 31. januar og 1. maj – 30. juni. Reglerne for leje findes i beboermappen og er ophængt på opslagstavlen ved fællesrummet.

Tagterrasse: Øverst på Mindegade 9 er der 3 tagterrasser (1 stor + 2 små). Det er muligt at leje den lille terrasse over for 9, 4. 3, dog ikke i perioden 1. maj – 30. juni. Læs reglerne for leje på opslagstavlen. Der er havemøbler samt 3 grill’er til fri afbenyttelse. De findes på terrasserne eller i kælderen i nr. 9. Leje sker ved henvendelse på faellesrum@gmail.com

Parkering i gården: Gården har plads til 2 biler. Pladserne er ikke faste/reserverede, men kan benyttes af både beboere med bil og besøgende til kollegiet. Husk at sætte en seddel i vinduet med navn og lejlighedsnr., så folk kan finde dig, hvis du skal flytte din bil! Både biler og cykler skal parkeres hensigtsmæssigt. Cykler bedes man stille i cykelkælderen eller i gården indenfor de afmærkede områder.

TV
Tv-udbuddet bliver leveret af Bolignet-Aarhus
Info brev fra Bolignet-Aarhus
Guide til opsætning af digital TV findes her.
Rengøring: Alle beboere på kollegiet er ansvarlige for rengøringen af fællesarealerne. Du har derfor nogle faste uger, hvor du skal gøre rent i din opgang samt i fællesarealerne i kælderen i nr. 7. Rengøringsplanen hænger på opslagstavlerne. Ved rengøring af fællesarealerne i nr. 7 skal man skrive dato og navn efter endt rengøring på en seddel der hænger på opslagstavlen. Bestyrelsen vil holde øje med om der bliver gjort rent i hver uge. Hvis du er på ferie eller bortrejst, mens du havde din rengøringstjans så sørg for at bytte med en anden beboer. Hvis man ikke overholder sin rengøringstjans kan bestyrelsen få et privat rengøringsselskab til at foretage rengøringen og du hænger på regningen for arbejdet.

Efterårsrengøring: Hvert år afholdes en fælles hovedrengøring på Kollegiet den sidste søndag i oktober. Oplysning herom annonceres i god tid på opslagstavlerne i opgangene. Deltagelse er obligatorisk for alle beboere.

Gangarealer: Det er forbudt i henhold til brandmyndighederne at stille ting (tørrestativer, sko, papkasser etc.) på gangene. Hvis påbudet ikke overholdes vil tingene blive fjernet!

Affald: Storskrald (møbler, dit gamle TV m.v.) må ikke henstilles på fællesområderne (opgangene, gården eller andre steder). En gang i måneden, som annonceret på opslagstavlen ved fællesrummet og i opgangene, afhentes storskrald af kommunen såfremt det er sat ud på fortovet foran hegnet. Vi har containere til glas, ikke porcelæn o.l. (husk at vaske glassene), papircontainer til aviser og reklamer samt almindelig husholdningsaffaldscontainere. Læs mere om affald forrest i beboermappen.

Problemer: Skal du have lavet noget i din lejlighed, skal du kontakte varmemesteren. Dette foregår ved at aflevere en seddel i hans postkasse, hvor du forklarer hvad der skal laves samt dit navn og lejlighedsnr.

Bliv medlem af FB-gruppen

Energimærke

Når en bolig udlejes (eller sælges) skal den iht. lovgivningen have en gyldig energimærkning. En energimærkning er en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand. 

En energimærkning består af to dele: 

1. En vurdering, der viser hvor store energiudgifter, der er for boligerne - for eksempel til olie, gas, fjernvarme, el og vand.

2. Et besparelsesforslag der viser hvilke forbedringer, det kan svare sig at gennemføre ved boligen, og hvor meget man herved kan reducere udgifterne.

Energimærkninger gælder som udgangspunkt i 10 år. 

Energimærke for Mindegade Kollegiet