Velkommen til Munkegade Kollegiet

Ejendommen var oprindeligt en gammel administrations- og fabriksbygning fra 1890. I 1985 blev ejendommen bygget om, og den 15. april 1986 stod Munkegadekollegiet klar til de første beboere. Kollegiet ligger inde midt i en lukket karré, hvilket gør kollegiet til et dejligt og roligt sted, selvom det ligger lige i centrum. Karréen holder nemlig trafikstøj og andre gener fra centrum ude. Sammen med Nørre Allé Kollegiet, der ligger i samme karré, har Munkegadekollegiet et hyggeligt grønt område med stor græsplæne og træer og buske, hvor man kan slappe af og nyde det gode vejr.

Faciliteter
Munkegadekollegiet har egne parkeringspladser, cykelskur, vaskeri, tørrerum, pulterrum, fællesrum, Internet og telefoni. Med andre ord - kollegiet har det hele. Og mangler du noget, så ligger Århus centrum lige uden for porten.

Boliger
På Munkegade Kollegiet bor ca. 56 studerende fordelt på otte 1-værelses lejligheder og otte 2-værelses lejligheder samt 32 værelser i dubletter, hvor to personer deler køkken og bad. 

Plantegninger (Mål i millimeter)
Værelse i dublet (Type 03)
1-værelses lejlighed (Type 10)
2-værelses lejlighed (Type 30)

Ønsker du at bo på Munkegadekollegiet, skal du oprette en ansøgning ved UngdomsboligAarhus.

Energimærke

 

Når en bolig udlejes (eller sælges) skal den iht. lovgivningen have en gyldig energimærkning. En energimærkning er en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand. Energimærkninger gælder som udgangspunkt i 10 år. En energimærkning består af to dele: 

1. En vurdering, der viser hvor store energiudgifter, der er for boligerne - for eksempel til olie, gas, fjernvarme, el og vand.

2. Et besparelsesforslag der viser hvilke forbedringer, det kan svare sig at gennemføre ved boligen, og hvor meget man herved kan reducere udgifterne.

Energimærke for Munkegade Kollegiet