Festudvalget

Hvem er vi?

Festudvalget er en forsamling af halvskøre, men festlige, sjove og rare mennesker, der prøver at peppe livet på kollegiet op med lidt fest, sjov og ballade. Der er plads til alle!

Hvad laver vi?

Vi afholder en månedlig torsdagsbar den første torsdag i måneden fra kl. 20.00 i kælderen.

Dette er en månedlig mulighed hvor du over en øl eller sodavand kan møde nye mennesker i afslappende omgivelser.

Afdelingsbestyrelsen

Afdelingsbestyrelsen, eller i daglig tale bare Bestyrelsen, er kollegiets øverste kollektive organ. Bestyrelsen vælges af kollegiets beboere for et år ad gangen.

Arbejdsområde

Bestyrelsen varetager en lang række funktioner på kollegiet og er et talerør for kollegiets beboere. Har du spørgsmål angående kollegiets indretning, fællesfaciliteter eller andet, så er du velkommen til at kontakte os på vores mail herunder.

Vi står for den daglige kontakt til kollegiekontoret og viderekommunikerer information fra dem til beboerne på Facebookgruppen. Vi afholder hvert år to fællesmøder, ét hvert semester.

Bestyrelsesmedlemmer

Formand
Louise Maja Andersen

Næstformand
Shervin Shizari

Kasserer
Elisabeth L. Nielsen

Medlem
Nanna Lykke Larsen

Medlem
Kirstine Muldbjerg Hecquet Lyngby

Opdateret 17/8-21

Referater

Læs referaterne fra Skejbygård kollegiets afdelingsbestyrelsesmøder.

Få indflydelse

På to årlige møder, i forbindelse med regnskabs- og budgetforhandlinger, varetager bestyrelsen kollegianernes interesser overfor vores administrator, som er kollegiekontoret. Her fastsætter man bl.a. huslejen og drøfter nødvendige eller forestående renovationer og nyinvesteringer for det kommende år. Her har du som beboer mulighed for at få reel indflydelse på, hvordan dine omgivelser udvikler sig, og hvor meget du betaler i husleje.

Det er på fællesmøderne du har mulighed for virkelig at få fremført din sag, komme med gode idéer og måske selv tage en plads i bestyrelsen. Sørg dog for at sende dine forslag til både bestyrelsen og kollegiekontoret på mail senest to uger før fællesmødet, sådan at andre beboere på forhånd kan se, at sagen er på dagsordenen. Har du en god idé eller et forslag kan du selvfølgelig altid kontakte bestyrelsen selvom der ikke er et fællesmøde lige rundt om hjørnet.

Har du en god ide til hvordan vi forbedrer livet og tilværelsen på kollegiet, er vi meget åbne overfor nye ideer. Ønsker du at kontakte bestyrelsen via mail, send da til: bestyrelsen@skejbygaardkollegiet