Varmemester

Her på kollegiet har vi ligesom alle på alle andre kollegiet en varmemester, som tager sig af langt de fleste praktiske ting. Vores varmemester er Flemming Nør Nielsen.

Flemmings kontor ligger ved siden af vaskeriet. 

Kontakt
Tlf. 40 38 66 03
Email: fnn@kollegiekontoret.dk

Arbejdstider
Mandag - torsdag: 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 - 12.00

Hvad kan varmemesteren gøre for dig?
Varmemesteren tager sig af den daglige vedligeholdelse af kollegiet. En stor del af denne vedligeholdelse omfatter beboernes lejligheder. Har du derfor på nogen som helst måde problemer med en dryppende vandhane, et løbende toilet, et utæt vindue, en støjende udsugning, et komfur der ikke virker eller andre problemer der er relateret til lejligheden eller kollegiet, så skriv en mail. Varmemesteren er med andre ord din ven i nøden! Hvis Flemming er på ferie omstilles du automatisk til en af de nærmeste kollegiers varmemester, som vil hjælpe dig med dit problem.

Varmemestren kan ikke kontaktes pr. telefon uden for arbejdstid. Hvis der opstår et problem uden for varmemesterens arbejdstid, som skal løses øjeblikkeligt for ikke at gøre skaden værre, henviser vi til telefonlisten over akutnumre, som hænger på opslagstavlen i fællesrummet eller vaskekælderen.

Boliginspektør

Kollegiets boliginspektør: Carsten Kjær Christensen
E-mail: ckc@kollegiekontoret.dk

Kontakt ved akutsituation

 

 

Tilladelse til adgang

Giv varmemesteren adgang til din bolig her.