COVID-19: Kollegiekontorets anbefalinger vedr. fælles opgange

Dette er Kollegiekontorets anbefalinger til fællesgange:


1. Vask hænder inden du går ud på fællesarealet

2. Vask hænder når du kommer tilbage fra fællesarealet

3. Lav mad på forskellige tidspunkter

4. Hold ikke gang/køkken fester

5. Vær kun det antal personer på fællesarealet, som sikrer, at I kan overholde afstandsretningslinjerne på ca. 2 m fra nærmeste person

6. Hvis du er syg, så gå kun i køkkenet, når der ikke er andre og gør rent efter dig (Det er bedst, hvis du kan blive på værelset så meget som muligt, og få andre til at lave mad til dig)

7. Hjælp hinanden med indkøb og madlavning, hvis det er relevant

Husk hvis I overholder ovenstående, så skulle I gerne kunne undgå at blive smittet også selvom én af jer på gangen er syg.

Ift. gæster: Det er kollegiekontorets klare anbefaling at undgå gæster på fællesopgangene i denne tid. Mød dem evt. udenfor i stedet. Hvis I skal have et besøg alligevel, så bliv inde på værelset, gæster skal ikke opholde sig i fællesarealet.

Fællesarealet er jo jeres fælles køkken/alrum, og det er ikke rimeligt, at man tager potentielle smittebærere ind i sine naboers dagligstue.

Hvis I er i tvivl om evt. karantæne eller lignende, så skal I ringe til Corona-hotlinen på 7020 0233.

De mange forholdsregler handler om at bryde smittekæden og det er et fælles ansvar. Derfor er det vigtigt at tage hensyn og overholde sundhedsstyrelsen anbefalinger. Det er ikke en ferie, og det skal tages seriøst, så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til normal tilstand. 

Sundhedsstyrelsen kommer desuden med nogle rimelige klare retningslinjer: VASK HÆNDER, HOLD AFSTAND, UNDGÅ FYSISK KONTAKT OG BLIV HJEMME.

Fra Kollegiekontoret

Referat af regnskabsmøde 
21. oktober 2020

Regnskab 2019-20

Referater

Læs referaterne fra Tandlæge kollegiets beboermøder.