Beboerrådet

Hvad er beboerrådet?
Beboerrådet er til for beboerne. Vi gør, hvad vi kan for at gøre atmosfæren og dagligdagen på kollegiet bedst muligt - bl.a. ved at forsøge at holde en tæt kontakt mellem bestyrelsen, beboere, foreninger på kollegiet, varmemesteren, kollegiekontoret og boliginspektøren Torben Kragh, der er tilknyttet kollegiet.
Boliginspektøren tager sig bl.a. af sager som bestilling og opsætning af postkasser, og opsætning af udendørslamper.
Beboerrådet har en række faste opgaver, der tages op på det månedlige møde. Den vigtigste opgave er at tage hånd om forespørgsler om tilskud til foreninger.
For at kunne opretholde en tæt kontakt opfordrer vi alle beboere til at henvende sig til os, hvis de har spørgsmål, gode ideer til tiltag på kollegiet eller generelt emner de gerne vil have bestyrelsen til at tage op.

Klager
Klager er før i tiden blevet behandlet af beboerrådet. Efter GDPR skal alle klager rettes til Kollegiekontoret. Klagesagsproceduren kan findes på deres hjemmeside.

Midler
Hvert år får beboerrådet 26.000 kr. som bliver brugt på beboerne. Pengene er bl.a. gået til en ny bålplads, lydisolering af musiklokalet, basketballkurv og en stor fest ved kollegiets 40 års fødselsdag i 2010. Hvis man har en ide til, hvad pengene skal bruges til, skal man blot henvende sig til bestyrelsen og så vil ideen tages op ved næstkommende beboerrådsmøde.

Kontakt

Al kontakt til beboerrådet foregår gennem email. 
Skriv til os her: vilhelmkiers@gmail.com

Referater

Læs referaterne fra beboerrådsmøderne her.

Beboerrådsmedlemmer

Kollegiets beboerråd på Vilhelm Kiers Kollegiet består i øjeblikket af følgende medlemmer. 

Heidi Bonde Nielsen
Formand

Peter Stounbjerg
Kasserer

Katrine Udby Hansen
Beboerrådsmedlem

Mathilde Illum
Beboerrådsmedlem

Opdateret 16/8-2021