Vores fællesrum

Fællesrummet er lukket pga. smittefare!

Vi har et rigtigt fint fællesrum med gode faciliteter. Fællesrummet kan bruges både til private arrangementer og fælles aktiviteter. Enhver er ansvarlig for at rydde op efter sig selv og behandle tingene ordentligt.

Booking

Henvendelse kan ske ved, at du afleverer en seddel med dine kontaktoplysninger samt den ønskede dato for booking, enten i den fællesrumsansvarliges postkasse eller personligt. 

Gode idéer?
Har man gode ideer til nye ting til fællesrummet, som kollegiet kan have gavn af, kan bestyrelsen via beboerkontoen bevillige penge hertil. I skal blot kontakte afdelingsbestyrelsen om jeres ide.

Mangler?
Skulle der mangle noget, bedes du kontakte den fællesrumsansvarlige.

Underholdning

  • I fællesrummet er der mange forskellige brætspil, fodboldbord, projekter m. lærred, musikanlæg mm. som kan benyttes.
  • Der er flere borde og stole man kan benytte sig af samt en stor sofa og flere sækkepuder.
  • I det højre skab under lærredet findes en Wii med tilhørende spil. Der er også en PlayStation med fire kontrollere og masser af spil, som f.eks. FIFA, Rayman Legend, Kong Fu Panda og mange flere.
  • Skabet er aflåst og nøgle hertil kan lånes af den fællesrumsansvarlige eller af et medlem af bestyrelsen.

Køkkenet

  • Fællesrummets køkken er fuld udstyret med service mm., som også kan benyttes.
  • Derudover kan man finde karklude, viskestykker, håndklæder, håndsæbe, toiletpapir, opvaskemiddel, opvaske-tabs samt en opvaskemaskine, stort køleskab med fryser og et komfur. Dette er også til fri benyttelse ved brug af fællesrummet.